Deleng klasifikasi kita

  • rht (3)
  • rht (1)
  • rht (2)

Kenalake kita.

Produk sing Ditampilake

Madeg ing taun 2010, peralatan transportasi Huzhou YUANTUO Co., Ltd. dununge ana ing nomer 656, Qixing Road, Kota Huzhou, Provinsi Zhejiang. Iki minangka pemasok domestik utama peralatan transportasi logistik lan komponen kanggo industri gudang.

Perusahaan ngasilake macem-macem jinis produk: roller kerucut, roller listrik, roller tanpa listrik, roller karet ditutupi lan roller peralatan liyane sing ngirim, roller conve conveying utama lan macem-macem jinis conveyor horisontal, conveyor conveyor, conveyor vertikal, conveyor turn, screw conveyor, conveyor clamping, conveyor suspender, turnover conveyor, rotary conveyor and chain plate conveyor Gabungan karo ruang, kapasitas produksi, persyaratan proses lan kebutuhan kontrol, spesialisasi lan otomatisasi logistik produksi bisa diwujudake.

Produk

Piranti Daya

  • Produk sing Ditampilake
  • Rawuh Anyar
  • sns05
  • sns02
  • sns03
  • sns04